Βρήκα μια πληγή και έγινα η δροσιά της Δημιουργός: Adamopoulos Andreas Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βρήκα,
ναι,βρήκα μια πληγή
να χορεύω πλέον μαζί της .
Κάποιος είπε, εκείνη βρήκε
τον τέλειο χορευτής της.
Αρμένιζε σε άβυσσο άσκοπα
καιρούς πολλούς μακριά μου ζούσε.
Βρήκα μια πληγή,
σα συντροφιά αιώνιων εραστών
μας φέρθηκε η ψυχή της
και άρχισε εκεί η δύση να αγαλιάζει,
να μην ανυσηχεί η ώρα ποια είναι πλέον
μήτε και αν φως κάπου υπάρχει ή απλά
κάπου πλαγιάζει.
Βρήκα μια πληγή ,
δεν ήταν ανοιχτή και έγινα η δροσιά της
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-08-2013 |