Valentine's day Δημιουργός: Nyxterinos_Episkeptis, Γιώργος Δέδες ..χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...πάντα ερωτεύσιμοι...
...και στο μωρό μου...όπου και νάναι (συνάδελφε όταν μ΄αφήνεις κατρακυλάω...) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι αναμνήσεις φτερά ασήκωτα
και η σιωπή σου νωπή πληγή
τα όνειρά μου είναι ένα τίποτα
στη σκέψη ο έρωτας αιμορραγεί
Πού νάσαι τώρα ούτε ένα μήνυμα
ούτε μια λέξη , δεν μ αγαπάς
οι δυό μας κάναμε ένα ξεκίνημα
για άλλες θάλασσες τώρα τραβάς
Η μέρα σήμερα πάλι μου θύμησε
όμορφα λόγια , τρελά φιλιά
τότε που η άνοιξη για μένα ξύπνησε
μεσ' στη δική σου την αγκαλία
Σήμερα λένε γιορτάζει ό έρωτας
μα θα γιορτάσω μόνος για δυο
τώρα χαθήκαμε τώρα πια δεν ρωτάς
μα σ' αγαπάω κι είναι αρκετό
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-02-2006 |