Ο Ψηλοβάτης Δημιουργός: φιδαετος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τον ψηλοβάτη σαν κοιτάς
το μέσα σου ζηλεύει
τ' όνειρο 'κείνος κυνηγά
με την καρδιά πηγαίνει.
Ψάξε να βρείς λιγό πιοτό
η λογική να φύγει
και η ζωή που προσδοκάς
αλήθινή θα γίνει.
Μη ζεις στα χνάρια τ' αλλουνού
φτιάξε και 'συ σοκάκι
και στη πλατεία του χωριού
δώστ' του ραντεβουδάκι.
Έχει σοκάκια πάρα πολλά
αν θες να περπατήσεις
μα το δικό σου είν' αυτό
που πρέπει πια να χτίσεις.
Χτίστε σοκάκια μόνοι σας
γίνετε ψηλοβάτες
καμάρι πια θα νιώσετε
μες στις δικές σας στράτες. Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-08-2013 |