Το μπολκάκι Δημιουργός: Πίκινος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΜΠΟΛΚΑΚΙ (*)
Αναστενάζω και κοιτώ
το κεντητό μπολκάκι
τα έμορφά σου δάχτυλα
και το ροζέ χειλάκι.
~ . ~
Τσακίρικα τα βλέφαρα
μικρή γαλανομάτα
βγαίνουν οι κάμες για τα σε
να δώσουνε μαντάτα
βροντούν οι κάμες για τα σε
βροντούνε στα γιομάτα.
~ . ~
Απ' το παράθυρο κοιτάς
ξανθούλα και νυστάζεις
κουμπώνεις το μπολκάκι σου
μικρούλα και κουρνιάζεις.
~ . ~
Θέλω λογάκια να σου πω
κι εσύ μου χασμουριέσαι
γέρνεις, μαχμούρικο ξανθό,
ευθύς κι αποκοιμιέσαι.
(*) κοντό γυναικείο ζακετάκι, ζιπούνι Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-08-2013 |