Μετράω απουσίες Δημιουργός: katerina, Κατερινα Απόψε θα μετρήσω απουσίες
σε όσα χρόνια λείπουν αισθητά
στις σκέψεις μου, σε νόημα, σε ουσίες,
απόψε θα πληρώσω μετρητά
για όλα όσα αγάπησα κρυφά!
Θα μπορούσε να είναι το ρεφρέν! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αποψε θα μετρησω απουσιες
απ' οσους χρονια εχουμε χαθει
θα πιω & θα μεθυσω με ουσιες
ουρλιαζωντας θα σκισω τη σιωπη
Μετραω απουσιες
σε λογια με ουσιες
Παλιες φωτογραφιες θα κοιταξω
τα ονειρα του χθες θα θυμηθω
& αγαπες που δεν προλαβα να καψω
μετρωντας απουσιες θ'αρνηθω
Στου χθες φωτογραφιες
θα βαλω απουσιες
Στο σωμα μου βαθεια θα χαρακωσω
συγγνωμες που πιεστηκα μη βγαλω
& αν φτασω ενα βημα πριν τελειωσω
τον υστατο μου ρολο θ'αναβαλλω
Στη λιμνη Αχερουσια
μου βαζω απουσια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-02-2006 |