Τίποτε πιο Γελοίο από τη Σοβαροφάνεια Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είν’ η σοβαροφάνεια, τεράστια βλακεία,
όταν αυτή προέρχεται, `πό κάποια ηλικία.
Τάχα μεστών και ώριμων, πολιτικών της πλάκας
που ρίχνουν φάπες εν χορό στις πράσινες τομάτες.
να κοκκινίζουν προφανώς για ``μεγαλοαστούς,``
που μαλακία παίζανε για φράγκα στους ``κουλούς.``
χαχαχα!! Κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ...............ο Βρομοτέχνης!
``Στον μπερντέ με την μπορντούρα,
καλλιτέχνης.......... ή χαμούρα ; ``
Eμπνευσμένος από μια εύστοχη παρατήρηση επ αυτού ενός στιχοπλόκου φίλου .
ν
ν
ν
``....ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ...``
ΕΚ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-08-2013 |