Μπερδεμένες σκέψεις Δημιουργός: nikos_167, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σ’ αγάπησα με την πρώτη ματιά,
όλα έγιναν μαγικά.
Τώρα ούτε που μιλάμε,
δεν ξέρω που θα πάμε.
Σε σκέφτομαι κάθε λεπτό,
δεν ξέρω που θα βγει.
Δεν μπορώ να κοιμηθώ,
μπερδεμένες σκέψεις έχω στο μυαλό.
Κουράστηκα να σε περιμένω,
φεύγει τη αγάπης το τρένο.
Μπερδεμένες σκέψεις έχω,
την κατάσταση αυτή δεν αντέχω.
Δεν ξέρω τι θα κάνω,
βοήθησε με κι εσύ.
Στα όρια μου φτάνω,
έχω μείνει με καρδιά μισή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-08-2013 | |