~* Γλυκό μου Αστέρι *~ Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Φέγγει το βήμα της Καρδιάς , Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B][I]
*~* Γλυκό μου Αστέρι *~*
Τόσα που έχω να Σου Πω !
Μες στην Καρδιά Γραμμένα !
Μα σαν σε βλέπω ,, Τι να Πω ? ?
Τα έχω Ποια Χαμένα ! ! !
Σε Όλα τα Δέντρα που περνώ ,
Γράφω το Όνομά Σου ! !
Για να το βλέπει Τ' Άστρο Σου ,,
Που Φέγγει Στην Καρδιά Σου ! !
Άνοιξε μάτια Της Καρδιάς ,,
Σήκωσε βλεφαρίδες !
Κοίταξε Τ' Άστρο Τ' Ουρανού ,,,,
Μ' Ερωτικές Αχτίδες ! ! !
Φέγγει το βήμα της Καρδιάς ,
που η Ψυχή το θέλει ! !
Πως την Αγάπη που ζητάς ,,,
Ελπίδα θα Σου Φέρει ! !
Γλυκό μου Αστέρι ! ! ! !
* * Nikos D. Stoforos * *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2013 | |