Εφιαλτης Δημιουργός: Tessi, Tessi Chatzοglou οι όμορφες σκέψεις πάντα νικούν... Καλημέρα!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εφιάλτης
Κοράκου μύτη γαμψερή
σχίζει το μάγουλό μου
ήρθε σαν σιωπηλή σκιά
να κλέψει το σταυρό μου.
τρέχω στα δέντρα να κρυφτώ
είν' τα κλαριά σα χέρια
πλοκάμια με τυλίγουνε
γίνηκε νύχτα η μέρα
διψώ κ ο ιδρώτας μου
στα χείλη σαν ρυάκι
κάποιος π αγάπησα πολύ
γελάει σα κοράκι
τρέχω και νιώθω ο σταυρός
τη σάρκα μου να μου καίει
αλλάζει γίνεται σκορπιός
που σαν μωράκι κλαίει
να ξαποστάσω δε μπορώ
είμαι βαριά να τρέξω
κι απ της καρδιάς μου την αυλή
με έκλεισα απ έξω
είμαι σταυρός είμαι σκορπιός
είμαι κραυγή και δάκρυ
είμαι του δέντρου το κλαρί
είμαι το μαύρο το πουλί
με λένε εφιάλτη.. Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-08-2013 |