Τα μάτια της Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Μάτια μεγάλα εκφραστικά, μελαχρινά, ελαφρώς τραβηχτά...
Παίρνουν και δίνουν, χωρίς λόγια , πολλά
Τα λόγια του Είναι της, ποτέ λαμπερά
Υποφέρει από αισθήματα πληθωρικά
Τα μάτια όμως σκάβουν βαθιά, βαθιά
Αν τ' αντικρίσεις, νιώθεις ζεστασιά
Αν τα γνωρίσεις, θα καεί η καρδιά
Πάντα γαλήνια, σιωπηλά, μαγνητίζουν θετικά
Για τους άλλους, ψυχρά αυθεντικά
Κρύο ή ζέστη θα το νιώσεις με μια
Την φλόγα που της καίει την καρδιά
Αν δεν στην ανοίξει, μόνο οι δημιουργίες της
θα σε πάνε μακριά...[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-08-2013 | |