~* Η Αχτίδα του Ήλιου *~* Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Εκεί Βαθιά μες στην Καρδιά ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B][I]
*~* Η Αχτίδα του Ήλιου *~*
Η Ευτυχία Δεν Είναι Επιλογή .
Είναι Ένα Φτερωτό Πουλί !
Πετά Ψηλά ! ! Σαν Την Ψυχή !
Σε Σύννεφα ! ! Σαν την Αυγή ! !
Η Αχτίδα του Ήλιου Σαν χτυπά !
Κι' Αν την Δεχθείς Φωτίζεσαι !
Να σου Χαϊδεύει Τα Μαλλιά ! !
Έρχεται Μόνη και Αγαπά ! !
Κράτα Αισθήματα Καλά ,
Εκεί Βαθιά μες στην Καρδιά !
Μπορείς να ζήσεις Το Παρόν ,
Μπορείς να ζήσεις Το Μετά !
Μην Είσαι Αχάριστη Ψυχή ,
Δεν ζεις Καλά μες στη ζωή ..
Πάει μακριά η Ελπίδα ! !
Σαν Έρθει η Αγάπη να σε βρει ,
Δώσε Καρδιά κι' Αναπνοή ! !
Γιατ' η Καρδιά Μένει Φτωχή .
Και Παρασύρει την Ψυχή ! !
* * Nikos D. Stoforos * *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-08-2013 |