Μια αγάπη πέθανε Δημιουργός: ΑΙΓΙΕΑΣ, Αθανάσιος Τρίψας ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια αγάπη πέθανε
Μια αγάπη πέθανε , μια πίκρα την σκεπάζει,
σκόρπισαν όλες οι χαρές,
μπήκαν αιτίες κι΄αφορμές
σε δυό κομμάτια κόπηκε και τώρα δάκρυ στάζει.
Μια αγάπη πέθανε ,δυο καρδιές χωρίζουν,
με αναμνήσεις ξεκινούν στο δρόμο που βαδίζουν.
Κάθε καρδιά στον ώμο της, αγάπη κουβαλάει,
κι αν απ το βάρος κουραστεί, κάποτε την πετάει.
Μια αγάπη πέθανε, χάνεται μες τον χρόνο.
Έζησε λίγο η πολύ,
την ίδια άνοιξε πληγή,
στο ίδιο μέρος, στην καρδιά, εκεί αφήνει πόνο.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-09-2013 | |