Ή γοργόνα καί ό δύτης Δημιουργός: merlin17254, Γιωργος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ή γοργόνα καί ό δύτης
Ή γοργόνα ή Άφροδίτη,
''λιγουρεύτηκε'' έναν δύτη,
μόρτη καί πιτσιρικά.
Στόν βυθό τού έστησε σπίτι
καί τόν έσυρε άπ΄τήν μύτη,
μέ καμώματα γλυκά.
Δέν έσκέφτηκε ό δόλιος,
πώς τού έραστή ό ρόλος,
μέ γοργόνα συντροφιά,
στό νερό δέν λειτουργούσε
καί βεβαίως άπαιτούσε,
άλλα ''χαρακτηριστικά''.
Τόνε βρήκανε πνιγμένο,
σ΄ένα βράχο καρφωμένο,
κάπου στήν άκτή κοντά
καί, πιό έκεί, στήν παραλία,
τού έντοπίσαν ''τά έργαλεία'',
''τά άναπαραγωγικά΄΄.
----------------------------------------------------- Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-09-2013 | |