Γνώση, ρότας οδύνη Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Διάβηκα δρόμους δύσβατους, με πολλά αγκάθια
Επέλεξα την ρότα μου, αρνήθηκα παλάτια
Πόνεσε το σώμα μου, κουράστηκε η ψυχή μου
Μόνιμη γνώση γεύτηκα, καμάρι η άρνησή μου
Τα παλάτια γκρέμισαν, στην πλάτη δεν κοιτάω
Γνώση , ρότας οδύνη μου, την ηδονή μετράω
Θερμή ακτίδα η μουσική, τους πόνους χαλαρώνει
Δώρο φέρνω απ΄τη ρότα μου, φιλία που τυφλώνει
Λαμπερό χαμόγελο, που την κακία σκοτώνει
Ψίθυροι οι πράξεις μου, το σύμπαν ενοχλούνε.[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2013 | |