Προεκλογική εκστρατεία Δημιουργός: mag Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αχ πόσο διψάω για λίγο αιματάκι
είπ'ένας άχαρος βουλευτής
"Θέλεις να παμε στο δίπλα παρκάκι;
Θα'χεις ευκαιρία εκεί να γευτείς."
Έτσι οι δυο φίλοι κινούν προς το πάρκο,
δυο αξιότιμοι βουλευτές ευσεβείς,
μαζεύουν το πλήθος κι αρχίζουν με πάθος
να υπόσχονται μέρες ευτυχισμένης ζωής.
Το πλήθος συνθήματα φωνάζει ευτυχές,
χειροκροτεί και υπόσχεται σύσσωμο
πως τώρα που έρχονται οι εκλογές
θα εμπιστευθεί τους κυρίους με το άψογο ντύσιμο.
"Θαυμάσια",λέει ο ένας στον άλλο
"θα κάνω δεξίωση για τους τριακόσιους,
θα έχουμε αίμα μπόλικο μάλλον,
μπορούμε να ξεδιψάσουμε αυτούς κι άλλους τόσους." Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-02-2006 | |