Χρωστάνε και η πεθαμένοι Δημιουργός: mipezia, Θύμιος Κορίνης καλημέρα σε όλη την παρέα !!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Χρωστάνε και η πεθαμένοι
Χρωστάνε και η πεθαμένοι
στο νερό πια και στο φως
τη να κάνουν η καημένοι
τους έρχεται λογαριασμός .
30 χρόνια έχουν φύγει
έχουν πάει στο φεγγάρι
είναι πολλοί δεν είναι λίγη
που τ'ονομά τους φιγουράρει .
Τους έχει πάρει ο θεός
και καλούνται να πληρώσουν
νερό τηλέφωνο και φως
την Ελλάδα για να « σώσουν ».
10/09/2013
Θ.Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2013 |