Οι αποτυχημένοι επιχειρηματίες Δημιουργός: ptoumassis, Παναγιώτης Θ. Τουμάσης 8 Χαϊκού Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαπούνια εξάγουν,
Γερμανικών εταιριών,
στους Ισραηλινούς.
Σωσίβια φέρνουν,
για τους πλημμυροπαθείς,
από τσουνάμι.
Δειγματίζουνε,
μανιτάρια των Η.Π.Α.,
στη Χιροσίμα.
Επιβατηγά,
δρομολογούν πλοία,
Σμύρνη-Πειραιεύς.
Κάδρα από ξύλο,
πουλάνε στις μανάδες,
αγνοουμένων.
Μπάζουνε λάθρα,
λαστιχένιες σφεντόνες,
στην Παλαιστίνη.
Πληρώνουν φόρους,
με κουπόνια του τρουέκε,
στο Μπουένος Άιρες.
Λανσάρουν μάσκες,
έξω από χαλασμένους,
αντιδραστήρες.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-09-2013 | |