Σ Εβλεπα Σ Ενα Ονειρο Δημιουργός: katsou, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σ ΕΒΛΕΠΑ Σ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΟΥ
Κ ΠΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΤΡΥΦΕΡΑ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...
ΕΣΚΥΨΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕΣ
ΚΑΙ ΕΛΑΜΨΕ Τ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ
ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΥ...
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΙΕΣ
ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟΛΙΣΑΝ
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ...
Η ΝΥΧΤΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕΜΙΑΣ
ΑΠ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑ
ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ...
Σ ΑΓΑΠΩ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΟΥ
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΩ
ΕΣΕΝΑ Ν ΑΓΑΠΑΩ...
Σ ΑΓΑΠΩ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-09-2013 |