Ά κ ρ α Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης http://searchingthemeaningoflife.wordpress.com/ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Σε παρατηρώ εδώ και ώρα, όχι γιατί σε ξέρω, δεν σε ξέρω
Αλλά εντυπωσιάζει η υπερβολή που σε κατέχει, πρωί σε καφέ με θέα
Ομορφιά αναδύει το αγνό, αγχώδες σου βλέμμα. Κρυμμένη...
Πίσω από ψεύτικες βλεφαρίδες, σε παραβαμμένα μάτια, με μπλε φακούς
Στεγνά, φουντωτά ψεύτικα μαλλιά, καρφωμένα στα τεντωμένα δικά σου
Ένα παχύ στρώμα καλυπτικό σοβά στο ήρεμο δέρμα
Ψεύτικα άσπρα λαμπερά δόντια, σε κατακόκκινα βαμμένα χείλη
Στήθος παράταιρα φουσκωμένο προβάλει από το πρόστυχα σφιγμένο ντεκολτέ
Ακούω το όνομά μου και ταράζομαι:"Η Βαγγελίτσα είμαι, δεν με θυμάσαι?"
"Ψάχνω άντρα για γάμο. Πήρα πολλά πτυχία ως Βαγγελίτσα, τώρα με φωνάζουν Λία"
"Αλλά και χωρίς γυαλιά και πλεξούδες, πάλι δεν βρίσκω..."
-"Μα σε χάσαμε τόσα χρόνια, σε ξέχασε η ανθρώπινη κοινωνία,
μιλούσες μόνο με βιβλία, πως να γευτείς ξαφνικά ανθρώπινη σχέση με ουσία!"[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-09-2013 | |