πριν βραδιάσει να είσαι εδώ Δημιουργός: constantine-constan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
αυτά τα μελαχγολικά βράδυα,αυτά τα βράδια χειμώνα
που περιμένα να φανείς,κοιτάζωντας απ τις γρίλιες,ακούγωντας το αεράκι ανάλαφρο
μα τα βήματα σου πουθενά.
τον ήχο αυτό θέλω να ακούσω,αυτό περιμένω. αυτό θέλω να νιώσεις...
δακρύζω.
κάθομαι στο τραπεζάκι δίπλα στο παράθυρο
κοιτάζωντας το δρόμο.. και αφού ξέρω πως δεν γίνεται να έρθεις
περιμένω...
περιμένω να αισθανθείς τι νιώθω...
μίλα μου, είμαι εδώ.. αυτή η σιωπή με σκοτωνει...
νιώσε με λίγο.
κοίτα με.. είμαι εδώ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-09-2013 |