Μόνος Δημιουργός: ΔιαμαντηςΠαντελεημων, Διαμαντής Κρεμαστιώτης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μόνος
Στην αυτοσχέδια παράγκα
μόνος με στέγη τον ουρανό
κοιτώ τα άστρα ,
όταν δεν έχει συννεφιά
έρχονται και φεύγουν ,
η γη κάνει της στροφές της .
Κοιτάζοντας με της ώρες
μαζί με την μοναξιάς μου ,
με πήρε ο γλυκός ύπνος της
κουρασμένης δυστυχίας μου .
Ευτυχώς ήρθαν τα όνειρα
να κάνουν παρέα
στην μοναξιά μου .
Όνειρα μου πάρτε με κάπου να
περάσω μερικές ψεύτικες
ευτυχισμένες στιγμές ,
πριν το κρύο της νύχτας με ξυπνήσει .
Το ξέρω εάν ξυπνήσω δεν θα με
ξανά πάτε στο ίδιο όνειρο .
Διαμαντής Κρεμαστιώτης
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-09-2013 |