Τι μου λες? Μην με αποχαιρετας Δημιουργός: Ganga Gramma, κατερινα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι μου λες;
Εσυ μου λες..
Θα μπορουσες να κανεις ολα αυτα για εμενα;
Και εγω σε ρωταω, ποια...
Αυτα απαντας, που θελω να ελπιζω πως θα κανεις για το ατομο μου..
Και επικαλουμαι καθε υπαρξη εξω απο την Γη, να με πιασει και να με σηκωσει ψηλα..
Να μου δειξει τον τροπο..
Ελπιζω..
Ελπιζω κοιταζωντας προς εσενα και την ελπιδα, να ερθει η καινουργια μερα..
Και εσυ μου λες..
Αν θα μπορουσα να σου βρω το παραδεισο σου..
Μα πως;
Πως να βρω τον παραδεισο, ενω κατοικω στην κολαση?
Πως να εννοησω αυτο που μου συμβαινει?
Και πως;
Πως να επινοησω εναν τροπο;
Εναν τροπο, για να..
Μονο εγω κι'εσυ..
ΥΓ: Μαμα, για να;
Μην με αποχαιρετας..
Και σε εβλεπα μπροστα μου να υποκλινεσαι..
Σε εβλεπα να με κοιτας και πενθουσα..
Γιατι με τους αθανατους θα εμενες..
Κι'εγω;
Μπροστα σε προφητεις στεκομουνα..
Προεβλεπαν τις παραισθησεις μου και με εντυναν με απελπισια..
Ναι με απελπισια..
Ηθελα να ημουν διπλα σου στην σκοτεινη μας εποχη..
Μην με φιλας..
Μην με αποχαιρετας..
Μην υποκλινεσαι μπροστα μου..
Μην μου ζητας διαολε μου να αφησω να χαθει η καρδια μου..
Πως θα ζω αν δεν χτυπαει;
Μην μου ζητας διαολε μου να πεταξω μακρια..
Πως γινεται να αντεξω χωρις μια ακομα ανασα;
Διαολε μου;
Δεν πρεπει να γινει ετσι..
Αποφασισε εσυ αλλα δωσε μου μια ακομα ευκαιρια..
Σου πουλαω την ψυχη μου και για την επομενη ζωη..
ΥΓ: Μαμα, θα το κανω..
https://www.youtube.com/watch?v=Rx_DLl-Lp9s Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-09-2013 |