Θέλω αλλά πρέπει; Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ..................................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ;
Θέλω αλλά πρέπει;
Το δίλημμα
Τα θέλω, εγώ
Τα πρέπει, η κοινωνία
Τα θέλω οι επιθυμίες μου
Τα πρέπει οι αναστολές μου
Πόλεμος και ειρήνη
Πεδίο μάχης εγώ
Θέλω, αλλά δεν πρέπει
Πρέπει, αλλά δεν θέλω
Νικητή μην ψάχνετε
Ο πόλεμος διαρκής
Ασταθής γαλήνη
Επικράτηση των πρέπει
Γενιτσαρισμός των θέλω
Ισορροπία; Ασταθής
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 29/09/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-09-2013 |