Πρόταση για τα νέα μοντέλλα Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ............................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Θεέ μου, ξέρω πόσο νοιάζεσαι
Μια πρόταση θε να σου κάνω
Στο νέο μοντέλο ανθρώπου
Ένα φωτάκι να του βάλλεις
Ένα φωτάκι τόσο δα
Ν ανάβει στη χημεία
Τα μάτια όταν βλέπονται
Ν ανάβει ένα χρώμα
Κόκκινο, να ΄ναι απαγορευτικό
Κίτρινο, ετοιμάσου
Πράσινο, ο δρόμος είναι ελεύθερος
Κι άμα χαλάσει, βράστα
Το ξέρω πως το πρόβλεψες
Να φέγγει προς τα μέσα
Όλοι το έχουμε. Αλλά δεν φαίνεται
Νομίζω κλικ το λένε
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 30/09/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-09-2013 |