Τοκογλύφοι Δημιουργός: ΔιαμαντηςΠαντελεημων, Διαμαντής Κρεμαστιώτης είναι ένας εφιάλτης για όλους μας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τοκογλύφοι
Όπου να κοιτάξεις γύρο σου
ακούς φωνές πνιγόμαστε βοήθεια ,
τρέχεις να βοηθήσεις μην πνιγούν ,
τότε ακούς την λέξη φύγε γρήγορα ,
κάνε πως δεν άκουσες τίποτα .
Είναι μια αδύνατη βραχνή φωνή που σου λέει
δεν μπορείς να τα βάλεις με το κεφάλαιο .
Η καταιγίδες τους κάνουν καλά
την δουλειά τους ,
πνίγοντας την λέξη βοήθεια ,
πρόσεχε μην πάρουν και εσένα μαζί τους .
Το κεφάλαιο γίνεται από τους τοκογλύφους ,
ελέγχουν και παίρνουν τα πάντα μαζί τους .
Διαμαντής Κρεμαστιώτης Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-09-2013 |