Στο παραπέντε Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημέρα και καλη εβδομάδα , να περνάτε καλά !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο παραπέντε
Είναι κάτι μέρες μουντές
που το άγχος με κυριεύει
μένουν οι ψυχροί εκτελεστές
θωρακισμένοι πίσω στο χθες
και το μέσα μου θεριεύει
Η παράσταση είναι τραγική
της ζωής η σκηνή γονατίζει
αφήνει αθέατο τον πρωταγωνιστή
χωρίς θεατή χειροκροτητή
να δει αν ακόμα αξίζει
Αφήνουν τη ζωή να διψά
σε ένα μέλλον που αλητεύει
η ψυχή ανικανη να πολεμά
η Ελλάδα μονη της βαρυγκωμά
δεν έχει ελπίδα να χαϊδεύει
Στο παραπέντε πια της ζωής
ζητείται τόλμη και ελπίδα
να βγούμε μπροστάρηδες εμείς
με τη σημαία της λογικής
να μην ψάχνουμε άλλη πατρίδα
Το ανεβάζω για δεύτερη φορά , με διαφοροποιημένο στίχο , ελπίζω να σας αρέσει
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
1-08-11
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-09-2013 |