Ο μαυροπίνακας Δημιουργός: ds.sophist, Γιάννης Αγαπητός καλό μεσημεράκι με χομογελο και αισιοδοξία!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάνω σε μαυροπίνακα
ολάσπρα περιστέρια
μοιάζουνε τα μηνύματα
από τα δυό σου χέρια
Στο μαύρο της καρδούλας μου
ήρθες να ζωγραφίσεις
μήνυμα ανεξίτηλο
επάνω της ν’ αφήσεις
Δε γράφεις με την πένα σου
μηδέ με το στυλό σου
μόνο χαράζεις μυστικά
τον πόνο το δικό σου
Θα πάρω γομολάστιχα
το μαύρο να το σβήσω
και με το χρώμα τ΄ ουρανού
εσέ θα ζωγραφίσω
Μη γίνεις φώς μου σύννεφο
να γίνεις ηλιαχτίδα
και να φωτίζεις τα στενά
του νου μου…. Με ελπίδα!!!!!
© Copyright, ds.sophist Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-09-2013 |