. .στη Γειτονιά Των Αγγέλων Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα . . . ότι διαλεκτά φυλάττεις ΑργυΡοΧρυσά με πόνο Ψυχής σε συντροφεύγει αρεστά μέχρις ότου αναληθφείς ! ! ! ΛΑΜΠΕΡΕς ΚΑΛΗΜΕΡΕς ΣΤΙΧΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ~*~*~*~ . . . στη Γειτονιά των Αγγέλων ~*~*~*~*
Στη Γειτονιά των Αγγέλων
Κειων των ΑσημοΣταλαμένων Βέλων
Πρίσματα Λαμπερών Κρυστάλλων
Θεάρεστης Γλυκοπηγής
νοτισμένης ζήλον υπερβ'αλλον ! ! !
~*~*~*~
Άστρον Μαγικόν ΦωτεινοΒελουδένιο
στου παγωμένου Ολύμπου μια σχισμή
κατατεθημένο υπέροχα εμορφοπλουμισμένο
καλωσορίζει τον Οκτώβρη βροχερά μπογιατισμένο.
~*~*~*~
Αέρινα πια εν το εγγίζει , μήτε το μπρούσκο το δροσίζει
απά στα κατάλευκα φυντισένια αγρεμένα άτια
η ψυχούλα η κοσμογυρισμένη απ΄Ευτυχιώ σφίζει
ξοπίζω τς άφηκεν πόθους και γινάτια. . .
~*~*~*~
Κλείσαν ερμητικά τα θλιμμένα βλέφαρα
εν πόμεναν λιάκι, βούτηξαν στο βαθυπέλαο
Ψυχαρμενίζουν τώρα γιομάτα μεράκι
της Υπομονής απέμεινε στο μώλο το μαντηλάκι! ! !
~*~*~*~
κέρασμα στα θλιμμένα μάτια . . .
γεια μας ! ! ! Αγγελάκι ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-10-2013 |