Βίος Και Πολιτεία Δημιουργός: adespotoi, παντελής Να αντιστεκόμαστε στη βαρβαρότητα. καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους ανεξαιρέτως!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Βρίσκετε στην ιδεολογία,
Να έχετε απολογία,
Δεν συγχωράτε αντιλογία,
Μαρτυρά η χρονολογία.
Θεωρείτε ιλαροτραγωδία,
Την απάνθρωπη σας θηριωδία,
Και σας προκαλεί θυμηδία,
Δολοφονημένων η κηδεία.
Λέγετε στη δημοκρατία,
Κυβερνά η αλητεία,
Ο βίος σας κι η πολιτεία,
Σπαρτιάτικη ανδροκρατία.
Ζητάτε την αθανασία,
Να φτάσετε στην αυτογνωσία,
Μα μόνο δίνετε σημασία,
Να ανεβείτε στην εξουσία.
+ 5/9/13
12:00 πμ
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-10-2013 | |