Καρδιά Μου Το Βλέπω Διστάζεις Δημιουργός: gstratig Ζειμπεκικο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καρδιά μου το ξέρω δεν έχεις
Το θάρρος που είχες παλιά
Επιζείς όμως κι αντέχεις
Κιας είχε σκάρτη καρδιά
[I]Καρδιά μου είσαι φτιαγμένη
Από αίμα, ελπίδα, ψυχή
μα ένα τώρα σου μένει…
με σένα να είσαι σωστή
μα ένα τώρα σου μένει…
Με σένα να είσαι σωστή [/I]
Καρδιά μου το βλέπω διστάζεις
μονάχη στο τέλος να πας
Μοιραίο σου ηταν να χάνεις
Ότι πόνεσες και αγαπάς
[I]Καρδιά μου είσαι φτιαγμένη
Απ’αίμα, ελπίδα, ψυχή
μα ένα τώρα σου μένει…
με σένα να είσαι σωστή
μα ένα τώρα ένα σου μένει…
Με σένα να είσαι σωστή [/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-10-2013 |