το κοριτσι του Δημιουργός: Tabasco Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με τα εκατο πενηντα της κιλα
παλατζαρε καθως ερχοταν προς το μερος του
κι εστριβε σαν νταλικα,
για να καθησει στον καναπε.
Υστερα εγερνε πισω και λαγοκοιμοταν
στην αγκαλια του ναρκωμενη απο τα χαπια που επινε.
Ηταν χλωμη με πορτοκαλι μαλλια
σαν μια ψυχωτικη παναγια
που ειχε στο ενεργητικο της
δυο αποπειρες αυτοκτονιας.
Τα ειχαν βρει και εμεναν μερικους μηνες μαζι.
Εκεινη συνεχιζε να τρωει.
Εκεινος δεν σταματουσε να πινει.
Οταν δεν ξερναγαν
γαμιοντουσαν
πολυ αρρωστοι και οι δυο
για να σκεφτουν οτιδηποτε αλλο.
Ενα βραδυ προσπαθησε να του πιασει κουβεντα
αλλα αυτος ηταν ηδη πολυ χαλια απο το πιωμα
και ουτε που την καταλαβε για ποτε ανοιξε την πορτα
και ξεγλιστρησε στο σκοταδι.
Ηταν το κοριτσι του
το κοριτσι του με τα 150 κιλα
που βουτηξε στο κενο απο μια γεφυρα
κι ανοιξε το κεφαλι της σαν καρπουζι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-10-2013 |