Σκουριές Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ισόθεε, χαμός στο ίσωμα !
-σε ποιό ίσωμα πιστέ μου Κεδίκ ?
-κατά Σκουριές μεριά ημίθεε!
-θέλεις να πείς,οτι δεν συνήθισαν το νερό με το αρσενικό ?
-ούτε και με το θηλυκό υπέρτατε !
-κακώς,θάπρεπε να το είχανε συνηθίσει,όπως ο Μυθριδάτης !
-δεν ξέρουνε απο Ιστορία εκει πάνω πάνσοφε!
-τελικά ,σε τί τους ενοχλεί το σκάψιμο εκεί?
-ελα ντέ,εθνοσωτήρα μας !
-μα γίνεται υπόγεια,έτσι δεν είναι ?
-παλιά γινότανε υπόγεια,όταν το σκάβανε από κάτω !
-τώρα πως γίνεται δηλαδή?
-τώρα το σκάβουνε από πάνω υπέρτατε !
-με τις αξίνες των μεταλωρύχων?
-όχι ,με τα κλόμπς των ΜΑΤ !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-10-2013 | |