τρελέ τρελέ εγω'ι'σμέ μου Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος καλησπέρες Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βάζεις τη σχέση μας στόν κληρο
σαν τη ρουλέτα φέρνεις γύρο
τρελέ τρελέ εγω'ι΄σμέ μου
όμως ποιός κέρδισε γιά πές μου
θά μείνω απόψε μοναχός μου
να ημερέψει ό θυμός μου
καί το πρωί που θα ξυπνήσω
ποιός κέρδισε θά σ' απαντήσω
χαρτια κλειστά δέν θα κρατήσω
και ότι γράψω δέν θα σβήσω
τρελέ τρελέ εγω'ι΄σμέ μου
όμως ποιός κέρδισε γιά πές μου
θά μείνω απόψε μοναχός μου
να ημερέψει ό θυμός μου
καί το πρωί που θα ξυπνήσω
ποιός κέρδισε θά σ' απαντήσω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-10-2013 |