Μόνο υπότιτλο έχω Δημιουργός: ΚατεριναΘεωνα, Κατερίνα Θεωνά ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΟΝΕΣΚΟ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΜΟΥ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΦΡΕΣΚΟ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μου πετάς το σκοινί κι αν το πιάσω
Στις αλήθειες σου ίσως να φτάσω
Βιαστικά ξετυλίγεις το δέμα
Παραμύθι που κάναμε θέμα
Μα σ αρέσει,η κάθε ταινία
να θωπεύει,την ίδια γωνία
την κρυφή.Που δε βλέπουν οι γύρω
Κι εγώ πάλι σ ακόμα...Ένα γύρο
Μου πετάς το σκοινί,και στην άκρη
Ένα κόμπο γυρεύεις με δάκρυ
Να τον δέσω,δε βλέπεις την ώρα
Μα το τότε...Δε γίνεται,τώρα
Μ αγαπάς,κάπου...μες το μυαλό σου
Μου δανείζεις,το άδειο στυλό σου
Κι αν δε γράφω για σένα,φωνάζεις
Θα το λέω για πάντα!Μου μοιάζεις!!!
Ιστορίες,απλόχερα...Πλάθεις
Τι έχω κάνει,εσύ θα μου μάθεις
Στα κρυφά,που κοιμάμαι γνωρίζεις
ποιά στιχάκια σ εμένα θυμίζεις
Αυτό ήθελες πάντα...Μωρό μου
μα μισούσες,το τέλος του δρόμου
Στη στροφή ,πάντα υπάρχει το γλέντι
Και η μάσκα τον τρώει τον αφέντη.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-10-2013 | |