Εγκλωβιστηκαμε Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΜΕ
Εγκλωβιστήκαμε
σε αγάπη δίχως αύριο
που δεν σώζει το τρισάγιο
ούτε καν, τάμα σε άγιο
Εγκλωβιστήκαμε
σε έρωτα καταραμένο
από παντού κατατρεγμένο
κι από τη βροχή βρεγμένο
Εγκλωβιστήκαμε
καθόλου δεν σκεφτήκαμε
πως μόνοι μας δεν είμαστε
Θεέ μου, πώς γινήκαμε
Εγκλωβιστήκαμε
διέξοδος για μας καμμιά
μόνο βροχή και συννεφιά
κρύο παντού και παγωνιά
Εγκλωβιστήκαμε
τίποτα δεν σκεφτήκαμε
τίποτα δεν κάναμε
δεν σωθήκαμε,...εγκλωβιστήκαμε...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-10-2013 |