Σ Αγαπαω Δημιουργός: katsou, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σ ακρογιαλια σε κοχυλια
σε φεγγαρια σ ουρανους
θα φωναξω σ αγαπαω
οπου εισαι να τ ακους....
θα το γραφω με μελανι
ανεξιτηλο παντου
απ της γης ολους τους τοιχους
ως τη σκαλα τ ουρανου....
Θα το γραφει καθε πετρα
καθε δρομος και στενο
καθε ηχος που σε φτανει
θα φωναζει σ αγαπω....
θα στο λεει καθε γευση
που σου δινει η ζωη
με αγαπη θα ξορκιζω
καθε γευση σου πικρη...
Σ ΑΓΑΠΑΩ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-10-2013 |