Aν αποφασισω να χεστουμε εγω Δημιουργός: Ganga Gramma, κατερινα Αφιερωμενο σε εναν Θεσσαλονικιο.. http://www.youtube.com/watch?v=uEk9OpOYp3A Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εγω στον πονο, βαζω φωτια στα μεσα μου και χορευω πανω μου μαγκες μου..
Στην καταντια παιζω ντεφι και τραγουδω καημο..
Τραγουδια της ταβλας..
Πως να σηκωθεις αλλωστε..?
Με διωχνω για να μου λειπω ρε..
Κλαιω γελωντας..
Σαν τους τρελους..
Ακουω τα προβληματα των αλλων και ενα δακρυ μου..
Χωραει αναμεσα στο αχ τους, γιατι ετσι γουσταρω..
Πολλες φορες γουσταρισα εμενα..
Ξερεις γιατι?
Γιατι δεν απεφυγα ποτε καποιον για να κουλτουριασω αλλου..
Παντα κανω εντυπωση στους ιδιους..
Αυθεντικο τερας ειμαι..
Και οταν με κατηγορω..
Εκει να δεις μαγεια..
Κατηγορω εμενα ακου τα..
Ειρωνια?
Τι να σου πουν οι λεξεις ματια μου αν ποτε δεν τις εκανες πραξη?
Τι να σου πει και η πραξη ορνιο μου αν ποτε δεν της εδωσες ψυχη?
Με ψυχη χωριζω εγω..
Με ψυχη πηδιεμαι..
Με ψυχη ψωνιζομαι..
Με ψυχη φωναζω..
Σαλτα και πηδηξου..
Και δεν φοβαμαι την μπουνια σου στο ματι μου..
Γιατι αν αποφασισω να χεστουμε εγω..
Θα χτυπηθω μεχρι θανατου..
Συνειδητα!!
ΥΓ: Μαμα.. Στις πληγες μου..Θα ριξεις μονο οινοπνευμα..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-10-2013 |