Έχω κινήσει για αλλού Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi Την καλημερα μου... Τα λεκτικα σχολια.. αξια ανεκτιμητη.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άφησα πίσω μου το παρελθόν
και όλα εκείνα που ναυαγήσαν
με νοσταλγία πια κοιτώ
παλιούς μου φίλους που σιώπήσαν
Την πίκρα που ήπια την ξεχνώ
και όλα εκείνα που με πληγώσαν
στο χρόνο αφήνω τον παλιό
παλιές αγάπες που με ματώσαν
Τ' αληθινά μόνο κρατώ
τα γέλια των δικών μου ανθρώπων
κι από το ψέμμα δεν περνώ
γνωστών μου, φίλων και αγνώστων
# Έχω κινήσει για αλλού
σ' άλλο ταξίδι της ζωής μου
και τα κομμάτια της ψυχής μου
δεν τα σκορπάω πια παντού
Έχω κινήσει για αλλού #
Άθη Λ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-10-2013 |