Κρυψώνα Δημιουργός: kostas71, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βαθιά μέσα στα μάτια η ζωή
Στου παρελθόντος τις εικόνες
Μικρές γυμνές του νου κρυψώνες
Σαν τις αβύσσου τους αιώνες
Αβάσταχτη της τρέλας η στιγμή...
Σαν μετρημένα επεισόδια η χαρά
Σκοτάδια που τα ξέπλυνε το δάκρυ
Αγκάθι που το μέθυσε η αγάπη
Σαν δρόμος που ξεχάστηκε στην άκρη
Δωμάτια για χρόνια σφαλιστά...
Πικρή είναι η γεύση απ΄ το φιλί
Στρατόπεδο στα μέσα του Γενάρη
Αλλόκοτα παράξενο φεγγάρι
Σαν κάποιου έρωτα παλιό σημάδι
Μικρή μου κουρασμένη διαδρομή...
Στο τώρα η ψυχή μου σεργιανά
Με στίχους που γερνάνε λίγο λίγο
Σπασμένα τα κατάρτια μου στον ήλιο
Θεός που δεν απέκτησε ένα φίλο
Τον χρόνο κυνηγάει η μοναξιά... Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-10-2013 |