Σκηνικό πολέμου Δημιουργός: Βασίλης Μ. Καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσο ακόμη να τσακιστούν
τα τόσα τετραγωνικά συνύπαρξης
μοναδικών χαρακτήρων
και συσχετιζόμενων οιμωγών...
Γδαρμένα
από τις κινήσεις
που κάνουν τα χείλια των σκιών
παίρνοντας πάνω τους
τη φωνή
που βγαίνει από γυρισμένη πλάτη
και σκυφτό βλέμμα.
Γενικά,
πλήγματα από ίσκιους στον ήλιο,
τη σελήνη,
και κυρίως στις τυφλές νύχτες,
όπου κάτω από την επιφάνεια του σκοταδιού
ανέρχεται αδιάκοπα η στάθμη του
και βαίνει διαρκώς πηχτότερη,
από τον κάθε λυγμό
που πέφτει μέσα του
και σε μια πόλη
βρισκόμενη σε ανθρωπιστική κρίση
-λιμό ψυχών-
που τρίζει ανατριχιαστικά
από τα παρακάλια
τα οποία πλανώνται
στους δρόμους με τα άθαφτα Ίσως.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2013 |