Όλα είναι δανεικά Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλησπέρα σε όλους , ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάει κι έρχεται ο κόσμος
άσκοπα πάνω στην γη
με ανέκφραστα τα μάτια
και σφιγμένη την ψυχή.
Λες και δεν έχει σκοπό κανέναν
ζεί απλά για να λέει πως ζεί
δίχως νόημα κανένα
είναι όλη του η μικρή ζωή.
Και αν βρεί κάποτε κάποια αγάπη
και αποκτήσει ένα γλυκό σκοπό
είναι αυτό για τόσο λίγο
και γεμίζει η ψυχή του με θυμό.
Αν εσύ μες την αγάπη
άνθρωπε μικρέ, δειλέ
δεν μπορείς κάτι να δώσεις
δεν σου φταίει κανείς, ποτέ.
Άνοιξε λίγο την καρδιά σου
δώσε εσύ , ότι θες να πάρεις
όλα είναι δανεικά
βιάσου κι ίσως να προκάνεις. Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2013 |