Κουραστηκα Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Άλλη μια νύχτα, χωρίς εσένα,
άλλη μια πίκρα, για εμένα,
πώς πια εγώ ,να τ' αντέξω,
πώς στη ζωή ,ν' ανταπεξέλθω
Κουράστηκα, πια, κουράστηκα,
δάκρυα, πίκρες κ' αναστεναγμοί,
λυγμοί, να με πνίφουν ως το πρωί,
δίχως νόημα πια, τούτη η ζωή
Κουράστηκα, πια, κουράστηκα,
αποφάσισα να το φιλοσοφήσω,
άλλο δράμα, εγώ να μη ζήσω,
με χρώματα, να με ζωγραφίσω
Κουράστηκα, πια, κουράστηκα,
πινέλο χρωματιστό θα πάρω,
στη σκοτινιά κόκκινο θα βάλω,
σιγά...σιγά... μη κάτσω να πεθάνω
Κουράστηκα, κουράστηκα, κουράστηκα...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-11-2013 | |