Χαριστικη Βολη Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
Αυτή τη φορά, αντίο δεν μου είπες
στα μάτια σου όμως είδα λύπες
που έλεγαν πολλά!
Αυτή τη φορά, περίσσεψαν οι λέξεις
δεν θέλεις πιά, εσύ να μπλέξεις
σε παιχνίδια τρελά!
Κάνε κάτι, δώσε μια λύση
δες το ποτήρι πριν ξεχειλίσει
σταμάτα να λες, πως με αγαπάς
και μετά να λες, πως με άλλον θα πας!
Πάρε μια απόφαση οριστική
και δώσε μου βολή χαριστική!
στο έργο θα γραφτούνε οι τίτλοι τέλους
μα κάποιος απ τους διό θα πει …επιτέλους!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-11-2013 |