Με Πιανουν Κλαμματα Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΛΑΜΜΑΤΑ
Με πιάνουν τόσα κλάμματα,
με τα καυτά, της γης, δράματα,
οι άνθρωποι τόσο μοναχοί,
με άδεια, τελείως τη ψυχή
Άδεια και μένα η ψυχή μου,
κομμένη η αναπνοή μου,
κομμάτια η δόλεια καρδιά,
σβησμένη η κάθε φωτιά
Με πιάνουν τόσα κλάμματα,
άνθρωποι, ίδια φαντάσματα,
ρίγη παγωμένα με διαπερνούν,
άνθρωποι σκυφτοί, με προσπερνούν
Κι εγώ μες αυτή τη δύνη,
μια κουκίδα μες στην ομίχλη,
ψάχνω ψίχουλα ανθρωπιάς,
της αγάπης να δώσω μια μπουκιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-11-2013 | |