Μυαλό μπάχαλο Δημιουργός: unfulfilled Desires, Μαέλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα σχέδια πως ξεγλιστράνε
και τα όνειρα εύκολα χαλάνε
Ο νους ελεύθερο πουλί.
Κάποτε κάλα το'χα σκεφτεί
εσύ εγώ, εγώ εσύ
Μα δε σου το'πα.
Το αεράκι δροσερό
το στόμα μου έμεινε υγρό
Δεν μπορώ και να θέλω να πω κάτι.
Χωρίς να υπάρχει λογική
περιμένω μια επιστροφή
Τη νοσταγλώ και αργεί.
Δεν ξέρω τι έχεις σκοπό
βλέπω πράγματα που δεν ήθελα να δω
Μα με ψέματα δε ζω.
Πως τελειώνει όλο αυτό;
τούτο το ποιήμα θα μείνει μισό
Το σκασαν οι σκέψεις και έμεινε το μυαλό μπάχαλο. Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-11-2013 |