Θύμισες Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi Συννεφιασμενη καλημερα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απ' τις παλιές μας τις στιγμές
πια έχει μείνει η μυρωδιά
έχει στεγνώσει ο καφές
κι έχουν ασπρίσει τα μαλλιά
Από τα λόγια τα γλυκά
τα γέλια μας και τις φωνές
μένουν μονάχα ζωντανές
οι θύμισες κι η λησμονιά
Γίνεται παρελθόν το χτες
και δε γυρνά πίσω ξανά
αν χωριστούν δύο ζωές
μένει ο χρόνος που περνά
Μνήμες γλυκές, μοναδικές
Χάνεστε τόσο ξαφνικά
σαν τραίνα τρέχετε γοργά
και προσπερνάτε βιαστικές
Αθη Λ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-11-2013 |