Φτανει Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΦΤΑΝΕΙ
Φτάνει ένα βλέμμα σου να με ταξιδέψει,
φτάνει ένα φιλί σου να με μαγέψει,
φτάνει μια αγκαλιά σου να με ζεστάνει,
φτάνει ένα ψέμμα σου να με τρελάνει
Ψέμματα άλλα μη μου λες,
εγώ δεν είμαι πια όπως χθες,
το ψέμμα άλλο δεν αντέχω,
μόνο την αλήθεια θέλω,
όσο πικρή κι αν είναι αυτή,
θα προχωρήσω στη ζωή
Τέλος τα βλέμματα, τα γλυκά φιλιά σου,
κι όσο για τη ζεστή την αγκαλιά σου,
κρύωσε κι αυτή, δεν με ζεσταίνει πια,
αν την αλήθεια δεν αντέχεις, φύγε μακριά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-11-2013 | |