Το Φιναλε Πια Να Βαλω Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλό βράδι και καλή Κυριακή να χαρείτε στην εκδήλωση της παρέας στη Σαλλονίκη, και για όλους μας ότι πιο καλό. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ
Θέλω ακόμα λίγο,
Μακριά για να φύγω,
Στο πιοτό τον πόνο πνίγω,
Όταν τη πόρτα σ’ ανοίγω.
Πότε τ’ ένα, πότε τ’ άλλο,
Έναν έρωτα μεγάλο,
Πρέπει απ’ τη καρδιά να βγάλω,
Κι όλο πάλι τ' αναβάλω.
Προσπαθώ ν’ αποφύγω,
Μη μου λες ότι σε θίγω,
Και στα παλιά καταλήγω,
Όποτε μαζί σου σμίγω.
Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο,
Είναι πρόβλημα μεγάλο,
Το φινάλε πια να βάλω,
Αλήθεια δεν υπερβάλω.
+ 30/11/13
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-11-2013 | |