Θεσσαλονίκη 29/11//2013 Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλημέρα σε όλους! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θεσσαλονίκη 29/22/2013
Βαρδάρης,Σαλονίκη
σουβλλλάκι κι αλοιφή...
κασέρι φίκι-φίκι
ήμασταν όλοι εκεί(λέμε τώρα)
Τούμπα,Αριστοτέλους
Τσαλδάρη,Τσιμισκή...
Λαδάδικα ,Πυλαία
μπουγάτσα με τυρί
Κεμπάπ με καλλλαμάκι
πατάτες,μπουγιουρντί...
να γίνω Μπαοκάκι
απαίτηση δεινή
Απ΄τον Πειραιά κι αν είμαι
Τούμπα μου σ΄αγαπώ...
μα ομάδα δεν αλλάζω
Θρύλε για σένα ζω!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-12-2013 |