Μετουσίωση Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ................................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ
Και εκεί που μετουσιώνομαι σε όνειρο
Έρχεται ο πόνος και με επαναφέρει
Γιατί η πραγματικότητα πονάει
Και η διέξοδος της μετουσίωσης αναιρείται
Στιγμές ονειρικές
Στιγμές που το όνειρο μοιάζει αλήθεια
Και το γκρέμισμα
Μια άστοχη φράση, μια άστοχη ενέργεια
Μετουσίωση, το ζητούμενο
Διέξοδος σε έναν άλλο κόσμο
Αλλά και γνώση
Ότι η πραγματικότητα δεν αναιρείται
Στιγμές διαφυγής
Μετουσίωση σε κάτι ονειρικό
Και η επάνοδος
Τόσο εύκολη όσο η αδιαφορία
Μετουσίωση όλων, το ζητούμενο
Σε έναν άλλο κόσμο μετουσιωμένο
Με άλλους κανόνες
Όπου αποκλείεται η επάνοδος, γιατί δεν θα υπάρχει πόνος
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 01/12/2013
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-12-2013 |